Het land Hongarije daar gaan we voor, vandaar de vlag van Hongarije

zaterdag 5 november 2011

De herfstvakantie voorbij

De weken vliegen voorbij en met onze kids erbij lijken ze nog sneller te gaan.
Regi en Kriszti hebben hun 1e schoolmusical gehad en speelden visjes! De zaal zat helemaal vol en mama zat achterin. Wat zat ze daar te gloeien van trots en haar 2 jongste dochters waren waanzinnige actrices en speelden de sterren van de hemel. Of was dat gloeien van het blozen nadat Kriszti ontdekte dat mama in de zaal zat: "Vanaf het podium, riep ze 3x heel hard: "Kijk daar zit mama, kijk daar!" En inderdaad heel de zaal keek :-)

Applaus in ontvangst nemen!
Inmiddels is het hersftvakantie geweest. We zijn met z'n zessen naar EuroDisney in Parijs geweest. Het was echt heel druk en vooral Márk moest daar even aan wennen, maar toen ze het idee van een pretpark snapten waren ze niet meer te houden!


Papa, Márk, Regi, Mickey, Rami, Kriszti en Mama
 Vooral Regi is een mega grote fan van Mickey Mouse en zijn vrienden. Elke keer is Mickey ergens was vloog Regi op hem af met haar handjes omhoog en klampte zich als een sticker aan hem vast.

Ook tijdens een etentje bij het Mickey Mouse Café liep Regi voorop in de polonaise. Wat een toprestaurant. Goeie service, Non stop animatie met Disney figuren, dansen, schminken. De kids vonden het fantastisch en wij ook.

Met Tijgertje

I love Donald Duck!

Met Pluto op de Foto

Knuffelen met Iejoor

Gekke fotto met...
Ook het hotel was geweldig en op een steenworp afstand van het park. We zijn ook naar Disney studio park geweest en wij vonden het nog leuker dan het "gewone" grote park. Het bestaat voornamelijk uit interactieve shows en is één en al spectakel. Maar doordat er heel veel mensen tegelijk naar binnen kunnen, sta je vaak maar 10 min te wachten en vervolgens zit je zo 25 min binnen te kijken. Dat vonden wij een stuk prettiger dan 1,5 uur in een rij staan voor een ritje in de draaimolen van 30 seconden.

Hoera na 3 kartier in de rij hebben we dan toch een vliegtuig!

Wie is er blijer in de draaimolen papa of Regi???

Kriszti in galop

Rami


In Disney Studio met de meiden

In Disney studio, de heren

Mooi he!

Happy Family

Regi is er weer als eerste bij om Pluto een handje te geven en mee te dansen

De echte Mickey e Mini

Kriszti, mama en Regi na een dagje park

Vooral de interactieve film met Stitch maakte op Márk veel indruk en de show met alle mascottes was ook een groot succes.
Kortom een top vakantie!!! Die werd afgesloten met een eigen Disney pak voor allemaal!

Kapitein Haak, Prinses, Mini mouse en Winni the Pooh! Die gaan nu met ons mee naar huis!

Verder nog in de herfstvakantie de opa's en oma's bezocht.

Inmiddels zijn de kinderen alweer een week naar school en ik mama alweer een week aan het werk in haar nieuwe baan. Wel weer even wennen voor iedereen.

Vanavond hadden we Griezelfeest op school. Waarbij we een spooktocht liepen door de bossen. Onze 2 kleinste meiden vonden het toch wel heeeeeeeeel spannend, maar ze hielden zich goed.
Het begon met de spookpoort daarna, leken we overreden te worden door een trein. Vervolgens liepen we door brokstukken van een neergestort vliegtuig en werden we bijna besprongen door een parachutist. Later kwam er nog een dokter, die de buik van een patiente leeghaalde. De kids konden hun ogen niet geloven. Echt zo mooi gemaakt allemaal.
Ze liggen nu allemaal lekker te slapen en wij hopen dat ze morgen een beetje zullen uitslapen en vannacht niet aan ons bed staan van de opgedane schrik.


Heksjes

Dracula

Stokbroodjes roosteren na de tocht op een vuurtje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten