Het land Hongarije daar gaan we voor, vandaar de vlag van Hongarije

zaterdag 7 mei 2011

Voor het eerst een HELE dag samen!

Vanochtend om 9.30 uur onze kanjers opgehaald. Ze liepen meteen mee naar de auto en klommen zelf in hun stoeltjes. Ze hadden er duidelijk zin in!
Márk was rustig en keek rond, terwijl zijn zussen vol op aan het kletsen waren.
Bij ons huis aangekomen (duurt ca 1 uur) werd meteen Luna geknuffeld en doken de meiden de speeltuin in.

De huiseigenaar en zijn kinderen vertrokken vandaag weer naar Nederland. We hebben hen met z'n allen uitgezwaaid. Márk vroeg al vrij snel wanneer we gingen eten. Mama ging macaronie maken en de kids dekten netjes de tafel. Eenmaal aangeschoven vielen onze kanjertjes aan als bouwvakkers op de maaltijd. Márk wilde gelijk weer een grote hoeveelheid opscheppen en deze keer zeiden we hem wat rustiger te eten. Dat vind ie duidelijk moeilijk. We komen erachter dat ze thuis als ze het eten ophebben meteen mogen gaan spelen en niet op elkaar hoeven te wachten. Het gevolg is dat ze zo snel mogelijk hun bord leegeten om van tafel te mogen. Collega ouders wees jaloers, want onze kids eten tot 2 maal toe hun bord schoon!!!
Ook het toetje gaat er vervolgens als koek in.

Hierna wordt alles van tafel op het aanrecht gezet en gaan ze snel weer spelen. Onze kanjers hebben een loopauto omgebouwd tot racewagen en een parcour gemaakt met schans! Mama houdt af en toe haar hart vast, want Márk kan echt hard. Voor zijn kleine zusjes is hij echter super lief en heeft hij een aangepast parcour. Keurig gaan ze ombeurten op de auto of duwen ze hem voort.

Rond half drie hebben we ons 4-span op bed gelegd. De 2 kleinsten slapen op de ene kamer en onze groten slapen op de andere kamer.Hoewel bij hun van slapen niet veel komt maar na ze 2 keer te hebben gezegd wel zachtjes te doen, houden ze zich hier netjes aan. Om 16.15 besluiten we onze jongste meiden toch maar eens wakker te gaan maken. Ze denken hier duidelijk anders over, maar als Luna ze komt begroeten komen ze toch uit bed.

We gaan nu lekker hot-dogs eten. Allemaal eten ze er 2 op. Márk zelfs 3. Nu moeten we ontzettend haasten, want we zouden om 18.00 uur terug in Fót zijn. Martijn zet onze kids in de auto, terwijl mama kleertjes bij elkaar grist en de knuffels zoekt. Bepakt en bezakt rijden we terug, maar natuurlijk niet voordat iedereen nog even "snel" is wezen plassen. Uiteindelijk zijn we om 18.26 in Fót. Niet slecht voor een papa en mama in de dop. ;-)

Nu zitten we lekker na te genieten van al die kussen en knuffels. Het was weer een topdag. We zijn moe, maar voldaan. En omdat wij geen genoeg kunnen krijgen van onze kanjers en we hopen jullie ook niet. Nog even wat foto's! Ook speciaal voor de oma's!

Krisztina is een stoere meid

Regina zit lekker in haar autostoeltje

Ramóna en Márk
Even poseren in de auto!

Regina speelt met Luna

Márk bovenop het klimmerek

Lekker hot dogs eten!


Ombeurten op de racewagen

Handjes vast in de auto
2 zusjes!

Ramóna is de nieuwe Balasz Dzutszak!


Samen eten in de tuin

Met papa spelen op de schommel

De ontdekking van de eeuw! De glijbaan.
Regina kan er geen genoeg van krijgen!

Krisztina met PSV bal

Ramóma met haar lievelingsknuffel in de auto.
Die mama op de valreep nog mee nam uit het huisje