Het land Hongarije daar gaan we voor, vandaar de vlag van Hongarije

zondag 8 mei 2011

Anyanap! = Moederdag!

Vandaag mijn eerste moederdag. Beetje raar, want voor mijn gevoel is het pas morgen moederdag, haha. Want dat is de dag dat onze kinderen definitief bij ons komen wonen. Voorlopig welliswaar maar voor 30 dagen, maar als er niet iets extreem mis gaat wordt het daarna omgezet in de definitieve adoptie.

Vanochtend onze kids weer opgehaald om half tien in Fót. Daarna naar ons huis gereden. Márti kwam ook nog even mee.
Het regende dus was het niet mogelijk om lekker buiten te spelen. Iets wat onze kinderen echt heeeeeel jammer vinden.
Lekker binnen gespeeld met dr bibber, kleurplaten en natuurlijk de raceauto, maar dat is binnen toch niet zo handig. Aangezien de bijzettafel prompt omver werd gereden.

De kinderen hebben mama geholpen met koken. Heel netjes en voorzichtig werden de eitjes gepeld, de tomaten gewassen en de salade gemixt. We hebben vissticks, gebakken aardappeltjes en rijk gevulde salade gegeten. Martijn noemt het kindersalade, omdat het hem doet denken aan vroeger, met ei en appel.

De kindjes waren nu veel rustiger tijdens het eten, maar ook nu weer 2 borden vol en schoon!

Van het middagslaapje kwam niet veel. Alleen Ramóna is even in bed gekropen, maar de anderen hadden er maar weinig zin in. Na het avondeten de kids weer in de auto geladen en weer terug naar het pleeggezin, voor de laatste keer!

Vanavond gaan we de koffertjes van onze kids uitpakken en hun kleertjes in de kasten hangen. We leggen op elk bed een cadeautje met een knuffeltje, wat we al in holland hebben gekocht.
Hopelijk zullen ze goed gaan reageren op deze nieuwe overgang. Het zal niet makkelijk voor ze zijn. Ze zijn erg dol op hun pleegouders en er zal dan ook een periode van onthechten, heimwee, verdriet en rouw komen verwachten we zo. Aan ons de taak ze hierin te begeleiden en te zorgen voor veel liefde en warmte.
Op naar morgen!
En ook even knuffelen met Luna




Lekker met papa tv kijken
Kriszti


Márk maakt muziek op een kan!
En goed ook!
Smile
Regi luistert naar de Tinkerbell dvd



Knuffelen met papa