Het land Hongarije daar gaan we voor, vandaar de vlag van Hongarije

donderdag 2 juni 2011

Even een paar mooie kiekjes

Onze kids zijn dol op wandelen, zingen, beestjes vangen, knuffelen, zwemmen en lekker eten. Dat levert geregeld mooie, lieve en leuke foto's op. Hierbij gewoon een paar leuke kiekjes.
Márk met zelf gevangen Hagedis

Kriszta op de steppe naast ons huis


Dansende zusjes

3 Zusjes

Papa zijn is ook heel vermoeiend, daar kan Luna zich helemaal in vinden.

Smile

Verkleden is ook een hobby

Lekker zwemmen

Opa en Oma Daams op bezoek

Gister kwamen opa en oma Daams bij ons aan in Mikebuda. De kinderen waren er helemaal vol van. Met behulp van het fotoboekje hadden we uitgelegd wie er zouden komen. Toen ze hoorden dat opa en oma er waren renden ze dan ook naar de poort en riepen hallo nagypapa és nagymama.

Natuurlijk moesten de kinderen even aftasten wie deze nieuwe mensen waren, maar het voelde vanaf alle kanten al snel vertrouwd. Vooral Márk vond het spelen in het zwembad met papa en opa, helemaal super! Ze gooiden hem hoog in de lucht, zodat hij met een grote plons in het water terecht kwam en daar kon hij geen genoeg van krijgen. Eindelijk nog een man in het gezin, moet hij gedacht hebben, want hij vond opa reuze interessant. Vooral ook het feit dat opa haar op zijn borst heeft vond hij erg bijzonder.

Ook de meiden waren blij met hun opa en oma en kletsten honderd uit.
Oma had voor iedereen pakjes mee gebracht en dat was natuurlijk een reuze feest. Kleurtjes, kleurboeken en de stickers vielen in goede aarde.

's Avonds met zijn allen een hapje gaan eten bij ons favoriete eettentje, waar ze inmiddels niet meer opkijken van ons bonte gezin, waar zich nu weer 2 nieuwe gezichten aan hadden toegevoegd.

Heerlijk hapje gegeten en thuis meteen pyama's aan. De kinderen lieten opa en oma nog even horen hoe goed ze al Nederlandse liedjes kunnen zingen.
Daarna lagen ze vlot in bed en konden papa, mama, opa en oma nog even rustig buiten onder de sterrenhemel een kopje koffie en thee drinken.

Zeer geleerd met opa's bril!

Gekke bekken trekken bij opa op schoot is dolle pret

Regi heeft wel een hele bijzondere bril

Trotse oma met kleinkinderen

Moeder en dochter