Het land Hongarije daar gaan we voor, vandaar de vlag van Hongarije

zondag 17 april 2011

Hongarije dag!

Gisteren was de Hongarije reunie in Malden.
Er waren zo'n 40 volwassenen en ca 25 kinderen. Allemaal geboren in Hongarije.
Heel bijzonder om hier bij te mogen zijn. Wat een prachtige gezinnen. Volgend jaar zijn wij daar ook met onze kinderen en zullen Márk, Rámona, Krisztina en Regina daar rondrennen en zich vermaken op het springkussen. Een heerlijk vooruitzicht.
Wat ook heel leuk was, was dat ik twee stellen heb ontmoet die vlak na ons hun voorstel hebben gehad en kort na ons afreizen naar Hongarije!!!
Niels en Claudia hebben een voorstel van 3 zonen. Van 5, 3 en 2 jaar oud. Het ander stel Lesley en Edwin krijgen een zoon en een dochter van ik dacht 2 en 4. Péter en Dorina.
Het leuke is dat ik al deze kinderen zo perfect bij hun papa en mama's vond passen en dat ik me ook niet zou kunnen voorstellen dat wij andere kinderen zouden krijgen dan we gaan krijgen.
Het is een heerlijk gevoel. Ik voel me op en top moeder. Vind mijn kinderen nu al de mooiste en de liefste. Martijn is ook erg blij met mijn losgebroken hormonen, want ik ben druk aan het opruimen, poetsen, wassen, strijken, kasten inruimen en bedden opmaken.
Ik ben ook erg verrast hiervan omdat ik normaal een gruwelijke hekel heb aan dat soort werkzaamheden, maar ik geniet er volop van en gooi zelfs van alles weg. Normaal heb ik nogal een verzamelwoede en kan ik moeilijk spullen weggooien.
Nog maar twee weken en dan zitten we al in Hongarije. Het gaat nu echt snel.
Gelukkig hebben we goede oppas voor ons huis. En zullen de spullen die nog moeten binnenkomen zoals het stapelbed voor Regina en Krisztina netjes voor ons worden opgebouwd.
We boffen maar met zo veel lieve mensen om ons heen.
Hierboven zie je ons peuter stapelbed. In dezelfde steil als het bed van onze oudste 2, maar dan een stukje kleiner en wat minder robuust. Tof is ie he!
Ga stoppen want de droger is klaar en dat kan ik de bedden nu gaan opmaken ;-)