Het land Hongarije daar gaan we voor, vandaar de vlag van Hongarije

zondag 17 oktober 2010

emeletes ágyak vásárolt = stapelbed gekocht!

Dinsdag komen ze de zolder aanpassen. Er komen stopcontacten, kabel en internet. We kunnen dan onze kantoorruimte af gaan maken.
Ons voornemen om niks te kopen voor de kinderkamer tot aan het voorstel is niet gelukt. We hebben via internet een heel gaaf stapelbed gekocht via www.zomerzoen.nl echt een hele leuke site. Ze maken meubels van sloophout. Zie de bijgevoegde van ons bestelde boomhut bed. Volgens mij is dat hardstikke leuk voor kinderen. De luikjes kunnen open en dicht en je kunt er dus behalve in slapen ook heerlijk in spelen.

We hebben ook al behang uit gezocht, maar moeten even bekijken of dat op onze muren kan, aangezien we fijn schuurwerk hebben.

Verder hebben we via Stichting vrienden Hongarije het mailadres gekregen van ons gastkind Kriszti. We hebben haar vrijdag voor het eerst gemaild en sinds die tijd zijn er al zeker 10 mailtjes heen en weer gegaan. Leve de vertaalcomputer van google. Wij mailen in het hongaars en zij in het Nederlands. Echt heel leuk! Ze verheugd zich enorm op haar komst naar Nederland, ik hoop dat we het waar kunnen maken.

Vandaag bij onze vrienden Kevin en Karlijn wezen eten. Was erg gezellig. Zij gaan in juni 2011 trouwen en wij zijn het ceremonieduo. We gingen vandaag het draaiboek doornemen en het wordt echt een hele leuke bruiloft. Ik zie het helemaal goed komen.

Verder een druk weekend gehad, gewerkt, verjaardagsfeest gehad van Martijn z'n moeder, met de honden naar de bossen geweest en dus eten bij vrienden. Zo'n weekend gaat veel te snel.