Het land Hongarije daar gaan we voor, vandaar de vlag van Hongarije

vrijdag 3 juni 2011

Drukke dag

Gisteren hebben we een lekker rustig dagje gehad. Gezellig met zijn allen bij het huisje. Beetje van de zon genieten, zwemmen en kletsen. Márk wilde graag voetbaltraining van opa en papa. Weer een PSV erbij in de familie Daams.
Alleen Márk had een minder leuk programma, 's middags. Hij moest namelijk terug naar de tandarts. Hij heeft namelijk een kies die is ontstoken. Zolang er een onsteking zit, kunnen ze hem niet trekken. Daarom hadden we vorig keer druppels gekregen. Deze keer zou de kies getrokken worden. De onsteking was helaas nog niet weg. Dus de kies werd niet getrokken. In plaats daarvan kreeg ons menneke een wortelkanaalbehandeling. Het deed echt pijn, maar hij hield zich zo goed!!!!!!!!
Hij vond de verdoving maar raar, want hij bleef de hele middag over zijn lip wrijven.

Vandaag hebben we een drukke dag, eigenlijk iets te druk. We gaan Nagyneni Krisztina ophalen in Biscke. Zij is onze gastdochter en komt van de zomer 6 weken, daarom wilden we de kinderen nu al een keer kennis met haar laten maken. Ze zijn er helemaal vol van. Ze staat namelijk ook in het fotoboekje en ze wordt iedere avond uitgebreid bewonderd.
Verder zwaaien we opa en oma uit.
En vandaag is er ook nog een bezoek aan het Pleeggezin in Fót gepland. Dit is een afscheidsbezoek. We hebben het de kinderen uit proberen te leggen, maar alleen Márk snapt het echt.
Kortom een vol programma en de rest van het weekend gaan we het dus heel rustig aan doen om iedereen even bij te laten komen.
Maandag is namelijk het voogdijgesprek, waarin we te horen krijgen of de kinderen definitief aan ons worden toegewezen en donderdag is dan de definitieve adoptieuitspraak, waarbij de documenten met hun nieuwe naam worden uitgereikt.
We zijn dus bijna aan het einde van ons Hongarije avontuur. Wat gaat het snel!

Hier nog wat foto's van gisteren:

Márk in aktie met zijn PSV bal

Márk en Opa zijn een vliegtuig

Regi is heel grooooooooot

Papa en Rami

Papa en Márk

Regi dopt pinda's

Regi met de zonnebril van Kriszti

Mama, Kriszti en Márk