Het land Hongarije daar gaan we voor, vandaar de vlag van Hongarije

dinsdag 23 november 2010

Holnap bemutatása Marjon

Holnap bemutatása Marjon   =  Morgen is de presentatie van Marjon

Zoals waarschijnlijk al veel mensen weten is Marjon bezig met een project voor kindertehuizen in Hongarije. Dit doet ze voor de stichting vrienden van Hongarije. (de organisatie die ook de uitwisseling van onze gastkindjes regelt)

Marjon is bezig om voor kindertehuizen in Hongarije educatieve-,spel- en speelvoorzieningen te regelen.
Hierbij kun je denken aan speeltuinen, voetbalveldjes, educatievevoorzieningen, naaiatelier,etc.
Hieraan is een zeer groot gebrek bij de kindertehuizen. In de primaire levensbehoefte (eten en slapen) van de kinderen in de kindertehuizen wordt (minimaal) voorzien. Maar meestal is dat het ook wel. Hierdoor is er een weinig uitdagende en stimulerende toekomst voor de kinderen.
Hiervoor heeft ze een presentatie gemaakt. Deze wil ze bij bedrijven, stichtingen, verenigingen, etc laten zien en toelichten.

Op dit moment heeft Marjon al 2 aanvragen voor de presentatie, terwijl ze er pas afgelopen weekend mee begonnen is. Erg leuk!

Morgen is de eerste presentatie. Het bedrijf waarvoor de presentatie gehouden wordt heeft een soort van charity foundation waarvoor ze ieder jaar geld inzamelen en besteden aan (duurzame) kansarme doelen.
De andere presentatie is ook voor een charity foundation. De datum voor die presentatie is nog niet bekend. Die zal spoedig volgen.

Ik hoop dat Marjon's presentatie veel lof oogst en hiermee deze bedrijven overtuigd om te investeren in de gekozen projecten. Het wordt erg spannend!

Tot de volgende update!


PS. Zou je zelf interesse hebben of andere mensen, bedrijven, verenigingen, stichtingen weten, die interesse hebben, neem dan contact op met Marjon. Ze wil graag haar presentatie aan iedereen tonen om zoveel mogelijk aandacht te vragen voor de problematiek aldaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten