Het land Hongarije daar gaan we voor, vandaar de vlag van Hongarije

dinsdag 16 november 2010

Én 34 éves

Én 34 éves = ik ben 34 jaar geworden

Afgelopen weekend ben ik (Martijn) 34 jaar geworden.
We hebben het dit jaar niet groots gevierd, maar we zijn een lekker weekend weg geeweest met z'n tweetjes.
Dat we het niet groots gevierd hebben, heeft alles te maken met de operatie aan mijn kaken, die ik afgelopen maandag heb moeten ondergaan.

Mijn verjaardag, ons weekendje:
Eigenlijk begon het donderdagavond al. De ouders van Marjon waren in Den Bosch en wilde, indien mogelijk, met ons afspreken. Wij waren naar de PLUS kerst beurs in Rosmalen. Dit was dus ideaal om af te spreken. Wij dus naar het hotel. Daar hebben we een paar drankjes gedronken en heb  ik een te gek cadeau gekregen. We zijn daarna vertrokken naar huis.
Vrijdag bijtijds vertrokken naar Rotterdam. Daar hebben we de stad verkend en daarna zijn we lekker gaan eten. Na het eten zijn we naar Holland Casino geweest. Ondanks dat we geen gokkers zijn en er ook eigenlijk niets van snappen, leek het ons leuk om een avondje te gaan "gokken" met een starterspakket. Dit was een leuke ervaring, maar wel weer voldoende voor de komende 10 jaar. (HAHA)
Op zaterdag zijn we naar sauna- en beautycenter Elysium in bleiswijk geweest. Dat was heerlijk!
Hier waren we omstreeks 11.30 uur en we waren 12 uren later weer terug in het hotel in Rotterdam.
Zondag hebben we heerlijk uitgeslapen en lekker ontbeten. Vervolgens zijn we naar Menno en Joyce (Berkel en Rodenrijs) gereden. Zij hebben een kleine 2 weken geleden een zoontje (Thijn) gekregen.
Wat een knap, rustig en schattig mannetje! Geniet van jullie derde kindje.
Uiteraard moest Joyce op tijd aan haar rust denken.
Wij zijn toen terug gereden naar het prachtige, warme zuiden, waar we met mijn ouders, mijn zus en Leon hadden afgesproken om lekker te gaan eten bij Italiaans restaurant Otica in Best ter gelegenheid van mijn verjaardag. Dat was een prima afsluiter voor mijn verjaardagsweekend.

Als laatste wil ik iedereen bedanken voor de leuke, lieve sms-jes en kaarten.

Tot onze volgende update!
Martijn

NB Hij laat gemakshalve even weg dat hij maandag om 8 uur is geopereerd. De arsten hebben zijn kaak gebroken en recht gezet. Martijns hoofd is 2 x zo groot als normaal en hij kan moeilijk praten. Verder mag hij 4 tot 6 weken alleen maar vloeibaar voedsel. Ik vind het heftiger dan verwaht, maar Martijn slaat zich er goed doorheen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten