Het land Hongarije daar gaan we voor, vandaar de vlag van Hongarije

zaterdag 2 oktober 2010

köszönöm!

(köszönöm = Bedankt!)

Via deze weg willen we iedereen bedanken voor de leuke, lieve, spontane reacties die we van jullie krijgen over onze weblog.

We (eigenlijk Marjon) zijn met deze weblog begonnen omdat we eigenlijk zo af en toe iets van ons af wilden schrijven, en om later als een soort van logboek op terug te kunnen kijken. (je vergeet toch vaak dingen en zo blijft alles/veel mooi bewaard)

Dat er enkele familieleden, vrienden, kennissen, bekende en onbekende (het is/ blijft een open medium) zijn, die het zouden gaan volgen, hadden we ook wel verwacht, maar dat het zo goed bij gehouden zou gaan worden hadden we niet verwacht. Zelfs klanten (?) die ons aanspreken.

We vinden het dan ook erg leuk dat we zoveel leuke (mondelinge, telefonische, mail) reacties krijgen. De reacties lopen zeer uiteen van, "Wat leuk dat jullie gaan adopteren" tot "Hoe komen jullie erbij om te gaan adopteren" tot "Weten jullie al hoe jullie kindjes eruit zien of hoe ze gaan heten?"

De vragen zijn dus zeer divers, maar elke keer weer erg leuk. Marjon en ik vinden het leuk om erover te praten, dus schroom niet en stel gerust je vraag of doe je mededeling als je daar behoefte aan hebt....

We weten dat reageren op deze weblog niet makkelijk is en wat tijd vergt (net als jezelf aanmelden), maar wij zeggen altijd, "De volhouder wint" (haha)

Nogmaals iedereen bedankt voor de leuke reacties en blijf ons maar bestoken met vragen en opmerkingen. Jullie reacties maakt het wachten ook een stuk makkeliijker.
Bedankt daarvoor!

Groeten en tot de volgende update,

Martijn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten