Het land Hongarije daar gaan we voor, vandaar de vlag van Hongarije

maandag 18 juli 2011

Op vakantie....

Afgelopen week hebben we onze vakantie-spullen bijeen geraapt om op vakantie te gaan.
We zijn morgen precies een week op pad en hebben alweer veel meegemaakt.
De camping waar we verblijven is in Sevenum, De schatberg.

Natuurlijk regent het veel en is dat jammer. Een camping is altijd leuker als je buiten kunt leven, maar er is genoeg te doen op de camping.
Zo hebben we al gezwommen, in de overdekte speeltuin gespeeld en in de niet overdekte speeltuin, ook hebben we gevoetbald, zijn we naar de markt geweest, hebben we een feestje gehad van Ronald (die zijn verjaardag vierde), zijn we naar het meeleef-theater geweest en wordt er druk geknutseld door de kinderen.
Maar het mooiste (vindt papa), is dat de kinderen het geweldig vinden om af te wassen en de (voor)tent schoon te maken. Nu moeten ze alleen nog ontdekken dat de caravan schoonmaken nog leuker is en papa springt een gat in de lucht... (hahaha)

Afgelopen zaterdag hebben we tante Krisztina opgehaald in Zwolle. Zij komt voor 4 weken bij ons logeren.
De kinderen vinden het leuk en spannend tegelijk.
Ze kennen nagy (grote) Krisztina al, maar het is toch spannend om "de grote zus" weer in levende lijven te zien.
Uiteraard ging de ontmoeting weer super en is het alweer als "gewoon" dat nagy Krisztina er is.

Zo is nagy Krisztina gisteren, tijdens de verjaardag, met 2 Nederlandse nichtjes van Ronald en Karin, de camping overgeweest opzoek naar ........ Tja, opzoek naar wat?
Waar gaan meiden van een jaar of 17 naar opzoek......
In ieder geval had ze zich goed vermaakt en nadat we met z'n allen gegeten hadden, zijn we naar de caravan terug gegaan.

Vandaag is weer een nieuwe camping-week begonnen. hopen dat deze maar beter mag worden, dan de afgelopen week qua weer. Al ben ik er wel bang voor, gezien de voorspellingen....

1 opmerking:

  1. hoi fam. Damskes zoals je zegt op de camping is altijd van alles tebeleven,en als de kinderen zich vermaken doen papa en mama dat ook.De kinderen krijgen nu heel veel leuke dingen teverwerken maar dat komt allemaal goed.
    Veel plezier en mooi weer de komende weken nog op de camping gr.Oma Mutti

    BeantwoordenVerwijderen