Het land Hongarije daar gaan we voor, vandaar de vlag van Hongarije

woensdag 1 juni 2011

Zwemparadijs Cegled

Omdat het vandaag weer fatastisch weer was, besloten we naar het zwemparadijs in Cegled te gaan. We wilden dit al eerder doen, maar omdat Rami watervrees heeft durfden we dat niet aan. Dit weekend heeft ze echter toch een aantal keer een duikJE in ons zwembad genomen en daarom besloten we het gewoon te gaan proberen. Aangekomen in Cegled, bleek het waterpark gesloten!

Maar er naast lag een groot thermaalbadcomplex met een groot buitencomplex. Daarom hier naar binnen gegaan en het was echt super leuk. Binnen bevonden zich vooral veel verschrompelde oude besjes (door het warme water van 38 graden), maar buiten was voldoende te doen voor de kinderen.

We legden de handoeken in het gras, deden de kinderen hun bandjes om en begonnen in het pierenbadje. Hier durfde ook Rami al snel in. Er zaten leuke waterspeeltoestellen in en een miniglijbaan.
De kinderen genoten en dus papa en mama ook.

Na een uurtje waren de mannen toe aan het grotere werk en doken het diepe bad in met grote glijbaan. Kriszta volgde vrijwel meteen en zelfs Regi en Rami zijn van de grote glijbaan afgeweest. Wat een plezier!

Ook het thermaalwater was een succes, de kinderen vonden het heerlijk om in het warme water te drijven en wij ook.
Pas rond 18.00 hebben we onze spullen ingepakt en zijn we vertrokken, maar niet voordat we nog gezellig een ijsje hebben gegeten.
Kriszti op de zeeleeuw

Márk met de schildpad

Márk, Rami en Kriszti op de hoge glijbaanRegi lekker even een uurtje slapen

1 opmerking:

  1. Hey Marjon, Martijn en kids,

    Wat fijn om te horen dat het zo goed gaat bij jullie! Wij zijn sinds maandag jullie bijna buren geworden, want ons huisje is in Csemö. Morgen zien we onze jongens voor de eerste keer en zo te zien aan de foto's gaan we ze vast ook eens meenemen naar het zwemparadijs in Cegled ;-).

    DOEI van de bijna-buurtjes,
    Niels en Claudia

    BeantwoordenVerwijderen