Het land Hongarije daar gaan we voor, vandaar de vlag van Hongarije

maandag 20 juni 2011

Thuis = Otthon!!!!!!!!!!

Gistermiddag, na 7 weken en 2 dagen met zijn zessen thuis gekomen!
We hebben onze reis naar Hongarije als een groot avontuur ervaren. We hebben genoten van het land de mensen en vooral van onze 4 prachtige kinderen.
Toch zijn we ook heel blij om weer thuis te zijn. Het "echte" leven op te gaan pakken en samen met onze kids een gewoon gezin te zijn.

We zijn donderdag vertrokken uit Hongarije en zijn toen gestopt op een camping in Oosterijk, waar opa en oma Daams met de caravan stonden. De kinderen vonden het heel leuk om hen weer te zien en vonden het helemaal leuk om in de caravan/tent te slapen.

Op zaterdagnacht zijn we om 04.00 uur vertrokken van de camping en in 1 keer doorgereden naar Nederland. Het voordeel van zo vroeg vertrekken was dat de kids veel hebben geslapen en daardoor leek de rit voor hen minder lang. Daarnaast waren we lekker optijd thuis, zodat ze het huis bij licht konden bekijken en ontdekken.

Márk sliep in het begin niet en vroeg geregeld of we al in Nederland waren. We beloofden dat we hem zouden roepen als we bij de grens aankwamen en al toeterend Nederland binnen zouden rijden. Dat stelde hem schijnbaar wel gerust of hij was gewoon heel moe, maar niet lang daarna viel hij in slaap. En toen we bij de grens kwamen waren de meiden wakker, maar Márk lag diep te slapen. We hebben hem toch wakker gemaakt, versuft maar toeterend zijn we de grens over gereden.
Márk was zich er heel bewust van dat hij nu in Nederland was, wat dat dan ook mocht zijn.
Om 13.05 reden we onze eigen oprit op: THUIS!!!!!!!!!!!!!!

Onze thuiskomst was nog veel mooier dan ik had gedacht. Want naast ons eigen bed, meubels en badkamer, was het huis prachtig versierd en stond als klap op de vuurpijl ook nog een trampoline in de tuin. Wauw!


De kinderen bekeken en onderzochten het hele huis. Klommen in en uit hun stapelbed. Bekeken hun speelgoed, en waren helemaal verrukt van de trampoline, vooral toen ze ontdekten wat je er op moet doen.

's Avonds kwamen tante Linda en Oom Leon frietjes eten. En ook opa en oma Niezink kwamen nog even langs. Daarna was het toch echt tijd om in de nieuwe badkamer tandjes te poetsen en daarna in hun nieuwe bedjes te kruipen. Dit ging zo goed. We waren er echt van onder de indruk en pas om 8.15 uur stond de eerst bij papa en mama naast het bed, zodat we echt lekker hebben uitgeslapen.Vandaag de kinderen aangemeld bij de gemeente en toch nog even wezen shoppen bij de plaatselijke kinderwinkel. Vooral de meiden vinden dat zo leuk, om kleertjes te kijken en te passen. Ik denk echt dat we een grote verkleedkist moeten gaan aanschaffen vol prinsessenkleren etc.

Volgende week gaan we met de kinderen een kijkje nemen op hun nieuwe basisschool waar ze in september naar toe zullen gaan.
We hebben een druk programma, haha

En natuurlijk zullen we ook onze site nog bijhouden. Iedereen bedankt voor alle lieve post, mail, smsjes, telefoontjes en andere steun. We zijn er heel erg blij mee.

1 opmerking:

  1. WELKOM THUIS !!!! Ging dat aanmelden echt zo gemakkelijk als dat jij schrijft, nou bij ons niet hoor. Heel veel geluk met elkaar. En ben benieuwd hoe jullie kids school vinden. Bij ons ging/ gaat het eignelijk nog steeds goed. Ben wel benieuwd als ze straks naar de andere school gaan, weer een verandering.
    Liefs van ons alle 5

    BeantwoordenVerwijderen