Het land Hongarije daar gaan we voor, vandaar de vlag van Hongarije

donderdag 9 juni 2011

In de dierentuin

Om 14.00 uur arriveerden we in de dierentuin. We waren net binnen toen Márti belde. Het ging vandaag niet meer lukken bij de voogdijraad en morgen zeer waarschijnlijk ook niet. Nu maar hopen dat het dinsdag wordt.
De dierentuin in Budapest is echt mooi en heel leuk voor kinderen. Zo zitten er op veel plekken mensen van het park met bv eieren, schedels, veren en stekels van dieren die de kinderen mogen bekijken en voelen.

Bij de ingang hadden we een karretje gehuurd. Zo konden de kleintjes in de kar en de groten ernaast. Maar het kwam erop neer dat Rami en Márk in de kar zaten en de 2 kleintjes ervoor. Uiteindelijk zaten er 4 kids in de kar, maar dat was papa toch echt te zwaar.
Gelukkig hebben wij een hele sterke zoon en die trok zijn 3 zusjes door het park. Uiteraard koos zoonlief niet de vlakste en makkelijkste routes, maar meer voor heuvels, hobbels, grind en waterplassen. Maar het ging heel goed op 2 kleine ongelukken na. Regi die uit de kar viel. (Maar toen stond hij gewoon stil)
En één keer kieperde de kar om, maar dat leverde gelukkig geen gewonden op.
In de kar in de dierentuin te Budapest

Regi op tijger

We zagen giraffen, nijlpaarden, vogels, torren, muizen, luipaarden, kamelen, leeuwen, olifanten, maar het meeste indruk maakten toch wel de............GEITEN.
Deze mocht je knuffelen, oppakken en voeren.

Márk en een babygeitje

Regi en geitje

Dat gaf wel een heel leuk filmpje ;-)





Na alle dieren te hebben bekeken, hebben de kinderen nog even uitgeraasd in de speeltuin en nu rijden we weer richting Mikebuda. Regi en Kriszti liggen al diep te slapen.

3 opmerkingen:

  1. Ha Marjon en Martijn,

    gefeliciteerd met jullie fantastische kwartet!! Ben nu pas op jullie site terecht gekomen, hoorde van Petra dat jullie de trotse ouders zijn geworden van een viertal.
    Wat een mooi stel zijn jullie. Geniet van alles en we komen elkaar vast wel weer een keer bij Alexandra tegen.

    Liefs,
    Mony

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Daamskes,

    Eindelijk even een momentje om jullie site te bekijken en de verhalen te lezen.
    Na lang wachten dan eindelijk jullie droom die uit is gekomen. Nu nog even geduld hebben.
    Wij zijn heel trots op jullie!!
    Geniet van jullie gezinnetje en we hopen jullie weer 'ns te mogen zien, nu met zijn 6jes :o)

    Heel veel groetjes
    Lieke, Frank en Tobi :o)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi,

    Erg leuk om jullie verhalen te lezen! Weten jullie al weer wat meer? Nou goed, gaat in ieder geval de laatste week worden , einde is in zicht. Toch nog best snel gegaan zeker? We hebben precies dezelfde foto van Patrik als die van Regi op de tijger :)
    En aan de bruine geit heb ook ik minder goede herinneringen, hij ontsnapte en liep buiten tussen de bezoekers, heb hem met een Hongaarse dame weer gevangen uiteindelijk, hahaha.
    Veel plezier nog, en alvast een goede terugreis en mooie aankomst thuis met z'n 6-en!!

    Groetjes Bart, Miranda, Patrik & Ferenc

    BeantwoordenVerwijderen