Het land Hongarije daar gaan we voor, vandaar de vlag van Hongarije

donderdag 5 mei 2011

Morgen een belangrijke dag!

Na 3 fantastische leuke dagen met de kinderen, komt er morgen weer een belangrijke stap in ons adoptie avontuur. We mogen morgen naar de voogdij raad voor de uitspraak over onze 30 dagen zorgplicht. Deze wordt morgen, als het goed is, uitgesproken.
Het houdt in dat we (waarschijnlijk) te horen krijgen dat we 30 dagen voor de de kinderen mogen gaan zorgen en voor die tijd de voogdij toegewezen krijgen. Deze zal dan officieel maandag ingaan.
We zijn natuurlijk in spanning wat er gezegd wordt morgen, maar we hebben er een heel goed gevoel bij.

Morgen, nadat we bij de voogdij raad geweest zijn, gaan we de kinderen ophalen en gaan ze voor het eerst ons huis zien. De pleegouders komen ook mee, alsmede Márti onze begeleidster.
Dit is onderdeel van het proces. De kinderen kunnen op deze wijze, met vertrouwde gezichten (de pleegouders), kennismaken met het huis waar ze vanaf volgende week dan gaan wonen, samen met ons.
Zaterdag(szombat) en zondag (vasarnap) gaan we de kinderen vroeg ophalen bij de pleegouders en komen ze de hele dag bij ons. na het avondeten brengen we de dan weer naar huis, zodat ze nog in hun eigen bedje kunnen slapen.
Zo kunnen ze rustig wennen aan de neiuwe situatie.

En als alles goed is, dan komen ze vanaf maandag bij ons en mogen we ze dag en nacht verzorgen.
Daar verheugen we ons nu al op....

Even nog een paar foto's van vandaag voor de trouwe volgers:

Regina aan tafel


Ramóna te paard

Márk als levend standbeeld


Krisztina op de schommel


1 opmerking:

  1. Weer een spannende dag morgen! We gaan natuurlijk uit van goede berichten en voor jullie het begin van een heerlijke maand zorg'plicht'(genot)!

    BeantwoordenVerwijderen