Het land Hongarije daar gaan we voor, vandaar de vlag van Hongarije

maandag 23 mei 2011

Barbie en Ken

Vandaag met de kids een rustig dagje gehad. Opa en Oma zijn gistermiddag nog geweest en hebben verteld over Budapest. Oma liet foto's zien en Márk herkende er veel van.
Márk heeft gisteren met Oma een hagedis gevangen. We hebben even overwogen deze mee te nemen voor ome Leon in Hollandiaban, maar toch maar weer vrij gelaten. Het was een setje en het zou toch vreselijk zijn als de ander van liefdesverdriet om komt. Aan het einde van de middag een hapje gegeten en daarna opa en oma uitgezwaaid. Vandaag zijn ze weer naar Nederland gevlogen.

Vandaag dus rust in de tent. De kinderen vermaken zich prima in het zwembad, spelen met Luna (tennisbal gooien en laten halen) en het nieuwste succesnummer DE BARBIE.

Rami en Kriszti hadden allebei een Barbie en lieten deze zwemmen in een babybadje. Dit vonden Regie en Márk ook leuk en dus gingen ze in de speelgoedkist opzoek naar meer Barbies en Ken. Deze kregen vervolgens zwemles in het echte zwembad.

's Middags begon het te regenen en dus verkasten we met Barbies en Ken naar het overdekt terras. Márk haalde kammen uit zijn toillettas tevooorschijn en kamde uiterst secuur alle haren van de Barbies. Ze kregen elk een andere coupe. Rami spoot ze in met antiklit spray en Márk deed kammen. Ik werkte een beetje op de laptop, toen ik Márk in mijn ooghoek met een schaar aan zag komen. Ik vroeg wat hij er mee ging doen en hij wilde Barbie graag van een nieuwe coupe voorzien. Ik heb dit weten te voorkomen en alle Barbies hebben nu nog steeds prachtig lang haar. Wel allemaal anders gestyled. Volgens mij hebben we een kapper in de dop in ons midden, hahaha.
Toen de zon weer doorkwam doken onze kids snel weer in het zwembad en ook wij genieten van dit rustige dagje. Morgen maar weer eens op pad, naar de Tesco bijvoorbeeld.

1 opmerking:

 1. vooral naar Tesco gaan daar kun je sparen voor Fila tassen ;-)
  Ome Leon zou wel blij zijn geweest met een nieuwe Hagedis we hebben nog een leeg terrarium.
  die moeten Mark en ome Leon dan maar samen gaan kopen.

  Dikke kussen daar
  Leon & Linda

  BeantwoordenVerwijderen