Het land Hongarije daar gaan we voor, vandaar de vlag van Hongarije

dinsdag 29 maart 2011

Terug van Curacao

Vlak na het voorstel gingen we op vakantie naar Curacao, samen met mijn schoonouders, schoonzus, zwager en onze Vakantiedochter Krisztina.
Martijn heeft Krisztina een dag van te voren opgehaald in Budapest en daarna zijn we met z'n allen canaf Amsterdam naar Curacao gevlogen. Een lange zit, maar het warme welkom van Emiel en Ferrand op Hato airport was het zeker waard.
We hadden een leuk huis op een supermooie plek. 's ochtends zwommen er zeeschilpadden voorbij en 's avonds sprongen de tonijn (vissen) hoog boven de golven uit.

Verder zijn we wezen quatrijden, snorkelen en hebben we vooral heerlijk geluierd en gerelaxed. Martijn en ik konden op deze manier ons voorstel voor die 4 prachtige kids even goed laten bezinken. We hebben op vakantie een leuk fotoboek voor ze gemaakt met foto's van ons, de honden, familie en uiteraard van tante Krisztina. Die ook erg enthousiast was over ons 4-tal.

Deze vakantie was ook al een goed voorproefje op hoe het straks zal zijn, want Kriszta is een echte puber en heeft echt haar nukken af en toe. Toch was het vooral heel leuk en gezellig. Kriszta is op vakantie BFF geworden met Jill (dochter van Solange). Voor mensen die nog niet in die fase zitten. BFF is Best Friends Forever. Ik had er ook nog niet van gehoord, maar sinds deze vakantie weet ik er alles van. Jill en Kriszta konden wel zussen zijn, zoveel lol hadden die en ze snapten elkaar zonder veel woorden.

Het was dan ook wel erg jammer toen we terug moesten naar huis. Hoewel wij wel heel erg uitkeken naar het afreisgesprek met de NAS die we zouden hebben op de avond dat we landde.
Daar meer over in het volgende bericht ;-)

Eigenlijk zeggen foto's meer dan woorden dus bij deze:

Curaco zo mooi!




lekker zwemmen

BFF Dushi's
BFF
De heren op Hato

Geen opmerkingen:

Een reactie posten