Het land Hongarije daar gaan we voor, vandaar de vlag van Hongarije

zondag 26 december 2010

Boldog Karácsonyt

Fijn kerstfeest!

Vandaag was echt een hele fijne kerst!
Met allemaal goed kerstnieuws!
Zo ben ikzelf toch thuis met kerst, terwijl ik misschien in het ziekenhuis moest blijven. Ik was woensdag opgenomen met hoge koorts en de diagnose: Nierbekontsteking.

Ik kan je vertellen dat doet heel erg pijn en je voelt je er heel ziek door. De doktoren dachten dan ook dat ik een dag of 4 á 5 in het ziekhuis zou moeten blijven. Ik was echter met 3 dagen alweer thuis! En dankzij de antibiotica voel ik me prima.

Lekker voor kerst toch thuis is zooo fijn
Dat vond onze Kriszta ook. Ze was helemaal door het dolle, dat Marjon weer haz was.

Ander goed kerstnieuws wat ons bereikte is dat onze 4 weken oude nichtjes ook thuis zijn gekomen met kerst. Zij lagen in Antwerpen in het ziekenhuis met een zwaar virus dat longontsteking had veroorzaakt. De meisjes hebben een dikke week aan de beademing gelegen.
We zijn heel dankbaar dat ze relatief zo snel zijn hersteld, want de verwachting was dat ze misschien wel een maand in het ziekenhuis zouden moeten blijven.

En het laatste kerstbericht dat binnen kwam is een zwangerschap in onze vriendengroep die zeer gewenst is en vrij onverwacht.

Dus als dit geen kerst is!

Vandaag hebben we het heerlijk gevierd. Ik moest natuurlijk rustig aan doen. Daarom hebben we laat ontbeten en pakjes van onder de kerstboom uitgepakt. We zijn even met de hondjes in de sneeuw geweest en daarna lekker thuis tutten voor het kerstdiner.

Mijn schoonfamilie kwam bij ons en iedereen maakte een gerecht. Het werd een lange, maar heerlijke avond. Iedereen had zichzelf overtroffen. Kriszta vond het allemaal leuk, maar viel om 23.00 uur om van de slaap. Net als ik nu.

Dus voor vandaag weltrusten en Boldog Karácsonyt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten