Het land Hongarije daar gaan we voor, vandaar de vlag van Hongarije

maandag 10 mei 2010

We worden gastouder!

Afgelopen zondag hebben we een gesprek gehad met 2 medewerkers van stichting vrienden van Hongarije. Zij organiseren al jaren vakanties voor kinderen uit kindertehuizen in Hongarije. Hiervoor zoeken ze gastgezinnen, die het leuk vinden om 3 weken een kindje op te vangen en een leuke vakantie te bieden. In het kindertehuis is er weinig persoonlijke aandacht voor de kinderen en ze bloeien vaak op van een vakantie in een 'normaal' gezin.

We moesten uitleggen waarom het ons leuk lijkt en we hadden echt een heel leuk gesprek met deze 2 mensen die zelf al 4 jaar lang gastouder zijn. Wij zijn goedgekeurd als gastouder en deze zomer komt er een Hongaars kindje logeren. Kunnen we alvast wat Hongaars oefenen, voor als onze eigen kiddo's arriveren ;-)

Martijn en ik verheugen ons er echt op. Ze zoeken nog steeds gastouders dus wil je ook in aanmerking komen voor het gastouderschap surf dan eens naar de site http://www.gastgezinnen.nl/
Hopelijk word je net zo enthousiast als ons.

Verder is het op adoptiegebied stil. We hebben een brief gehad van het ministerie van Justitie dat ons BT op 26-04-2010 naar NAS is verzonden, maar daarna niks meer gehoord. Zal wel door de meivakantie komen.

Mijn jongste hondendochter Puck is vandaag gesteriliseerd en ze is echt stilletjes. Slaapt in een wit rompertje onder een deken en kijkt af en toe suf op. Morgen gaat het vast al stukken beter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten